DELIJE ODUŠEVLJENE: Čuvaće REKET Crvene zvezde u nastavku sezone - konačno je onaj pravi!


IZVOR: Republika - 31.10.2021 | 16:33


Košarkaši Crvene zvezde i Mege sutra će od 18 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' igrati odigrati poslednji meč šestog kola ABA lige.

Foto: Starsport

 

Trener crveno-belih Dejan Radonjić oglasio se dan pre duela protiv Mege:

 - Sledi nam utakmica u regionalnom takmičenju protiv mlade i talentovane ekipe koja u svojim redovima ima i nekoliko vrlo iskusnih igrača. U ovoj utakmici koja nam dolazi je osnovna stvar, i ono što nam je primarno da ekipa dođe do novih bodova - rekao je bio trener Crvene zvezde Dejan Radonjić u izjavi za klupski sajt.

Trijumfu protiv tima Vlade Jovanovića nada se i Ognjen Kuzmić koji od početka sezone igra na vrlo visokom nivou. 

Foto: Starsport

Srpski centar Ognjen Kuzmić

 - Ekipa Mege već godinama ima isti model. Mlada, talentovana ekipa koja igra brzo, agresivno i koja uvek ima nekoliko iskusnijih igrača u svojim redovima. Nekolicina igrača iz prošlosezonskog finala lige je tu, igrali smo i jednu prijateljsku utakmicu pre početka sezone. Znamo da moramo da odigramo sa dosta energije, čvrsto u odbrani, i verujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do bodova koji će nam značiti za nastavak sezone u regionalnom takmičenju - istakao je Kuzmić.

Srpski centar je ove sezone u odličnoj forrmi i prva je napadačka opcija Dejana Radonjića pod samim košem. Nejgov doprinos u igri je pravo pojačanje za crveno-bele!