Bivši igrač San Antonija se izjadao Bobiju: SVIMA NAM JAKO NEDOSTAJEŠ!


IZVOR: Republika - 05.12.2017 | 17:11


Bivši košarkaš San Antonio Sparsa Mat Boner se uoči duela sa Detroitom u NBA ligi sastao sa srpskim centrom Bobanom Marjanović i obavio kraći intervju sa našim dugajlijom. Njih dvojica su vodili zanimljiv razgovor koji se najmanje ticao košarke i sporta.

Foto: Tanjug/AP

Bobi imao zanimljiv razgovor sa bivšim saigračem

"Imao si samo jednu sezonu, ali dobru sezonu ovde u San Antoniju, da li si uzbuđen što si ponovo ovde?"

- Kao i svakog puta, jako sam uzbuđen što sam ponovo ovde među ovim predivnim, gostoljubivim ljudima. Ovde sam proveo svoju prvu NBA godinu i sve mi je bilo potpuno novo, naučio sam mnogo toga. Shvatio sam koliko je košarka ovde drugačija. Košarka je svuda košarka, ali ovde važe neka drugačija pravila, svi se drugačije kreču i sve sam to naučio ovde i svaki put kada sam ovde te uspomene mi se vraćaju. Srećan sam kad god pomislim na San Antonio i kada dođem ovde - rekao je Marjanović.

"Bio si deo generacije koja je zabeležila rekordan niz pobeda. Ali, hajde da pričamo malo o nekim stvarima koje nisu vezane za košarku. Tri godine si već u Americi i zanima me kako se prilagođavaš na američku kulturu, da li imaš neku omiljenu američku TV emisiju?"

- Do sada sam gledao i zavoleo mnogo TV emisija ovde, i ranije sam gledao Simsonove, ali sada želim da pogledam sve epiode, svuda možeš da ih nađeš, od prve do poslednje. Isto tako gledam i 'Dva i po muškarca', to je jedna od mojih omiljenih serija - kaže Marjanović.

"A muzika?"

- Ja sam od onih koji vole sve. Od onoga što moji saigrači puštaju u svlačionici, počeo sam da slušam i rep i zaista mi se dopada, ranije to nije bio slučaj, ali sada sam se navikao i dopada mi se - nasmejeo se srpski košarkaš.

"Dok smo igrali zajedno, puštao si mi neki srpski rep koji je zvučao zanimljivo. Hvala ti za razgovor, svima nedostaješ i meni nedostaješ i želim ti sreću", zaključio je razgovor Boner pred meč u kome su Sparsi bili bolji od Detroit Pistonsa 96:93.

- Hvala ti mnogo na ovim lepim rečima - zaključio je razgovor sa Bonerom naš igrač.