SPREMA SE NOVI BRUTALNI TREJD: Klivlend želi da postane najjača sila koju je NBA ikada videla!


IZVOR: Republika - 25.11.2017 | 21:16


Klivlend je letos učestvovao u jednom od najvećih i najboljih trejdova ikada, kada je prosledio svog Kajrija Irvinga Bostonu, a zauzvrat dobio Ajzeju Tomasa, Džeja Kraudera i Ante Žižića.

Foto: twitter.com/LAClippers

Ako dovedu DeAndre Džordana biće prvi favoriti za prsten

Uz to kod Lebrona, Lava, Džej Ar Smita, Korvera i ostalih, stigli su i Dvejn Vejd i Derik Rouz, ali svakako na papiru deluju kao jedan od najjačih timova ikada u NBA.

Međutim, Kavsi ne žele tu da se zaustave, već žele da stvore i pod koševima neviđenu silu koja bi im verovatno garantovala i dugogodišnju dominaciju u ligi.

Tako mediji u SAD javljaju da je menadžment "kavaljera" ponudio Klipersima novi trejd sa željom da u svoje redove dovede DeAndrea Džordana, dok bi u suprotnom pravcu poslali Tristana Tompsona i zaštićenog pika prve runde drafta naredne godine.

Džordan je jedan od najboljih centara u ligi i ima još godinu dana ugovora sa Klipersima, uz opciju produženja na još godinu ako to bude bila njegova želja i garantovanih 24.000.000 evra godišnje.

Deandre je jednom bio ol-star, jednom član najbolje petorke lige i dva puta član najboljeg defanzivnog tima sezone. Prosečno beleži 10,4 poena, 13,8 skokova i 1,2 blokade ove sezone, dok je Tristan odigrao svega osam utakmica od starta sezone, ali ga muči i povreda butnog mišića leve noge.

Prema izvorima iz tima iz Los Anđelesa, oni nisu protiv toga da se odreknu jednog od glavnih igrača, ali im ova ponuda deluje prilično slabo.