JOKIĆ OTVORIO DUŠU: Bili smo UŽASNI! Išao sam BAŠ JAKO na Zajona


IZVOR: Republika - 29.04.2021 | 08:10


Košarkaši Denver Nagetsa su na meču sa Nju Orleans Pelikansima od gotovog napravili veresiju, ali se na kraju ipak sve dobro završilo po Nikolu Jokića i njegove saigrače.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Denver je slavio 114:112 iako je na 45 sekundi do kraja imao čak devet poena prednosti.

Nikola Jokić je meč završio sa 32 poena, osam asistencija, sedam skokova i po tri blokade i ukradene lopte, ali to umalo nije bilo dovoljno. Srpski as je pokušao da objasni šta se desilo u poslednjem minutu susreta.

Bili smo užasni. Izgubili smo nekoliko lopti, oni su dali neke lake poene, ali su pogodili i neke teške šuteve. Na kraju smo imali i malo sreće – košarkaški Bogovi uvek nagrade one koji se bore - rekao je Jokić.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Stivena Adamsa

"Džoker" je doneo pobedu Nagetsima blokadom nad Zajonom Vilijamsonom u poslednjem napadu.

Što se tiče blokade, Ingram je prošao kroz sredinu, ja sam bio na Zajonu i zaustavio sam ga. Išao sam jako, samo sam hteo da ne ubaci loptu u koš. Išao sam baš jako, čak i na faul.

Na kraju je odgovorio na pitanje šta je bio ključ pobede.

- Ne znam, možda ukradene lopte i brzi napadi, poeni u kontri. Imali smo i otvorene šuteve, ali neke nismo pogađali. Kada je trebalo pogađali smo i to je najvažnije u NBA ligi, moraš da budeš najbolji kada je najpotrebnije - poručio je Jokić.