"KRALJ" UZVRAĆA UDARAC: Lebron prekinuo gubitnički niz Lejkersa, pa ŽESTOKO ODBRUSIO I ZAPRETIO IBRAHIMOVIĆU!


IZVOR: Republika - 27.02.2021 | 11:52


Lebron Džejms prekinuo je gubitnički niz Lejkersa posle četiri poraza, nakon čega je odlučio da žustro odgovori Zlatanu Ibrahimoviću na kritike.

Foto: Tanjug/AP

Konflikt između Zlatana i Lebrona sve je dublji

Los Anđeles je savladao Portland rezultatom 102:93, a "Kralj" je upisao 28 poena, 11 skokova, sedam asistencija, četiri ukradene i 3 blokade.

Kada je završio sa dominiranjem, na konferenciji za štampu osvrnuo se na komentare Zlatana Ibrahimovića gde je optužio Lebrona da se previše meša u politiku.

- Ono što on radi je fenomenalno, ali ne volim kada ljudi sa određenim 'statusom' pričaju o politici. Radi ono u čemu si dobar. Ja igram fudbal jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar- rekao je u jednom svom intervjuu Zlatan Ibrahimović, što se Džejmsu nije svidelo, iako se pre toga i te kako dičio svojim političkim aktivizmom.

On je jedan od igrača koji ne samo da se aktivirao tokom nedavnih protesta vezanih za položaj crnaca u Americi, već je pokrenuo niz škola koje on finansira i u kojima deca iz siromašnih porodica stiču najbolje moguće obrazovanje. 

Naveo je da je on "njihov glas", te takođe istakao da ne želi da se bavi samo sportom. 

- Ja sam neko koga napadaju jer radim stvari kako treba. Ali sam vrlo edukovan kada govorim o tim stvarima. Neću začepiti kada vidim da je nešto nepravedno - ljutito je odbrusio Lebron.

Foto: Tanjug/AP

Sukob sa Ibrom ne može se dobro završiti po Džejmsa

Za kraj je još i "pripretio" korpulentnom Šveđaninu, verovatno nesvestan njegovih moći kada su borilačke veštine u pitanju.

- Nemojte me napadati, ja sam pogrešna osoba za to! - poručio je Lebron Džejms Ibri i svima koji žele da ga osporavaju.