Jokić DOČEKAO NOVOG SAIGRAČA: Pogledajte KAKO je izgledao dolazak Kampaca u Denver!


IZVOR: Republika - 01.12.2020 | 09:53


Nikola Jokić sada je i zvanično dobio ogromno pojačanje pred sledeću sezonu.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić konačno je dočekao sjajno pojačanje u Denveru!

Fakundo Kampaco stigao je u Kolorado, pa je konačno stavio paraf na višegodišnji ugovor sa Nagetsima.

Argentinac se, logično, požalio da mu je hladno, ali je uzbuđen zbog novog izazova u karijeri.

- Malo smo se smrzli, ali ne mogu da vam opišem koliko sam srećan što sam ovde. Jedva čekam da počnemo sa radom, a navijačima Denvera obećavam da ću dati sve od sebe. Hvala na ovoj prilici - napisao je "Faku" na Tviteru uz sliku sebe sa porodicom u Americi.

Izvršni direktor Nagetsa Tim Koneli o Kampacu je napisao sledeće:

- Potpisali smo višegodišnji ugovor sa Fakundom Kampacom. On je visok 180 cm, ima 87 kila, a poslednje je nastupao za Real Madrid u ACB ligi, gde je beležio 10,2 poena, 5,3 asistencije i 2,8 skokova po meču, šutirajući 41% iz igre. Ovaj 29-godišnjak dvostruki je šampion u Evroligi, trostruki osvajač španskog prvenstva, kao i osvajač MVP finala ACB lige. Za Argentinu je odigrao 63 utakmice, uključujući srebrnu medalju koju je osvojio na Mundijalu 2019. godine. Želimo da mu poželimo dobrodošlicu u naš klub, pa se nadamo da će i sa Nagetsima biti podjednako uspešan kao i u ostatku karijere - napisao je Koneli.

 
$bp("Brid_06811104", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Sjajan potez Denvera, a navijači Srbije sigurno se potajno nadaju da će "Jokara" otkriti sve tajne argentinskog majstora, pa da nam se sledeći put protiv Argentine ne ponovi debakl iz Kine.