KATASTROFA: Zvezda Golden Stejta PONOVO POVREĐENA, SUMNJA SE NA NAJGORE!


IZVOR: Republika - 19.11.2020 | 12:09 >> 12:02


Ekipa Golden Stejta imala je "genijalan" plan kada su joj se povredile sve zvezde prošle godine, pa su sezonu pustili niz vodu u nadi da će osveženi, oporavljeni, i ojačani krenuti u juriš na titulu ove sezone. Avaj, sudbina ume da bude okrutna, pa se tako poigrala sa nadama ekipe iz Kalifornije.

Foto: Tanjug/AP

Klej Tompson opet se ozbiljnije povredio

Neposredno pre nego što su na draftu sa drugim pikom izabrali centra Džejmsa Vajzmena, u Golden Stejtu su saznali da se Klej Tompson ponovo povredio.

Bek Voriorsa proveo je celu sezonu na polici prošle godine, oporavljajući se od pokidanih ligamenata u levoj nozi, a sada je tokom treninga povredio desnu.

Foto: Tanjug/AP

Klej Tompson mogao bi drugu sezonu za redom da provede na klupi

Nažalost, nagađa se da je u pitanju jedna od najtežih mogućih povreda kod sportista, oštećenje Ahilove tetive.

- Jedna od onih povreda kada zaista ne možeš da znaš. Možemo samo da se nadamo, ali moramo da budemo zabrinuti. Do sutra nećemo znati - rekao je generalni menadžer Voriorsa Bob Majers dok su se društvenim mrežama širile poruke podrške Tompsonu, među njima i ona Bogdana Bogdanovića.

 

 

Tompson je već više od godinu dana išao po terapijama, sve je išlo po planu, a onda je stradala druga noga.

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari moraće ove sezone sam da nosi Voriorse

Sad Voriorsima ostaje samo da sačekaju rezultate pregleda i onda vide kako će na tržištu rešiti gorući problem. Ako se zaista ispostavi kao problem, što se molimo da se neće desiti...