POSLE MEČA SA MORNAROM: Budućnost objavila da ima ZARAŽENIH!


IZVOR: Republika - 30.10.2020 | 21:30


Košarkaški klub Budućnost obratio se javnosti sa obaveštenjem da su dva člana ovog kluba dobila pozitivan test na koronavirus.

Foto: Budućnost VOLI

KK Budućnost

Ovo je otkriveno posle meča petog kola Evrokupa protiv Mornara. Tim iz Bara je u tom meču pobedio 85:82 posle produžetka.

Nakon testiranja otkriveno je da su dva člana Budućnosti pozitivna na virus korona, a oni će biti testirani ponovo pred derbi ABA lige, meč sa Cedevita Olimpijom. Tim Mornara je takođe imao ogromne probleme prouzrokovane virusom korona. Predsednik kluba je u bolnici zbog zaraze, a zaraženi su i članovi stručnog štaba.

Saopštenje Budućnosti prenosimo u celosti. 

 
$bp("Brid_04073427", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

- Budućnost Voli, nakon testiranja igrača i stručnog štaba na COVID-19 po zdravstvenom protokolu Evrokupa, koje je ekipa odradila u četvrtak, obaveštava javnost da su rezultati testova pokazali da u timu postoje pozitivni slučajevi novog koronavirusa.

Košarkaši i članovi stručnog štaba ekipe Budućnost Voli odradili su protokolarni test na COVID-19, nakon meča petog kola Evrokupa a pre utakmice petog kola ABA lige koji se igra u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

Foto: Mornar/MEDIA PRO

Jedna od osoba koja je pozitivna na COVID-19 ima blage simptome i nalazi se u samoizolaciji od srede. Druga osoba je bez simptoma i od danas je u izolaciji.

Novo testiranje ekipe će se obaviti po protokolu Aba lige i Evrokupa u najkraćem mogućem roku- navodi se u saopštenju kluba.