MEGI STIGAO POTPIS IZ NBA: Srpski košarkaš se VRATIO U STARI KLUB


IZVOR: Republika - 14.10.2020 | 09:13


KK Mega Bemaks poznat je po mogućnostima da u svoje redove dovede najbolje i najperspektivnije košarkaše Srbije i regiona, tako da poslednja vest koja stiže iz njihovog tabora ni malo ne čudi.

Foto: Starsport

Košarkaši Mege dobili su podršku NBA asa

Ljubav prema klubu teško je izbrisati, a posebno kada je taj klub čoveku doneo stotine miliona i uspeh o kakvom samo može da se sanja. Takav je slučaj i sa Nikolom Jokićem, centrom Denvera i jednim od najvećih evropskih zvezda u najjačoj ligi na svetu, koj se po završetku klupske sezone vratio u stari klub. 

Nakon dugačke i ludačke sezone u kojoj su njegovi Nagetsi stigli do finala zapada (gde su poraženi od budućeg šampiona Los Anđeles Lejkersa), popularni "Džoker" odlučio je da poseti prostorije Mega Vizure.

 

 
$bp("Brid_02660359", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"659642"});

 

Tamo je posetio svog menadžera Miška Ražnatovića, koji je na društvene mreže okačio jednu krajne zanimljivu fotografiju sa krajnje duhovitim opisom.

- Baš sam tražio rezervnog centra za Filipa Petruševa kad se pojavio ovaj momak i rekao da bi želeo da igra basket, kao da voli Megu, pa sam ga odmah potpisao. Ko zna, možda i bude nešto od njega u košarci - napisao je Miško Ražnatović.

 

 

Podsetimo, Nikola Jokić je u Megi proveo tri sezone, od 2012. do 2015, odakle je prešao u Denver Nagetse.