BAŠ JE FACA: Bobi Marjanović glumi u novom Sandlerovom filmu!


IZVOR: Veljko PETROVIĆ - 21.09.2020 | 21:50


Srpski centar Boban Marjanović (32) ponovo će uploviti u glumačke vode! Naime, košarkaš Dalasa dobio je jednu od glavnih uloga u filmu "Hustle", produkcije Netfliks, gde će deliti scene sa čuvenim holivudskim glumcem Adamom Sandlerom (54).

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Ovo će za našeg asa biti drugo pojavljivanje u Holivudu jer je prethodno imao manju ulogu u filmu "Džon Vik 3", u kojem je radio sa slavnim Kijanuom Rivsom. Za razliku od "debija" na filmskom platnu, Bobi će sada imati znatno više odgovornosti, posebno jer će glumiti košarkaškog talenta.

Naime, u ovom filmu Adam Sandler tumači ulogu skauta NBA franšize Filadelfija, koji u potrazi za novim mladim zvezdama stiže u Srbiju, gde sreće ni manje ni više nego Bobana Marjanovića!

 
$bp("Brid_00701406", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

 

Tokom dalje radnje, košarkaški skaut dobija otkaz zbog Bobija, ali ipak odlučuje da ga dovede u Ameriku kako bi dokazao svoju tvrdnju da obojica imaju kvalitet da naprave velike karijere u NBA ligi.

Boban Marjanović neće biti jedini Srbin u ovom filmu, koji će se snimati baš u Filadelfiji, jer producenti trenutno traže ljude koji će glumiti Bobijevu suprugu i sina, kao i muškarca koji radi u obezbeđenju, a nadaju se da će se javiti "američki Srbi" koji tečno govore našim jezikom.