Bogdanović posle debija: Ljut sam na sebe


IZVOR: Republika - 24.10.2017 | 09:33


Oporavak od povrede omogućio je Bogdanu Bogdanoviću da debituje za Sakramento, ali je naš igrač posle meča istakao da je ljut na sebe.

Foto: Tanjug/AP

Očekuje više od sebe: Bogdan Bogdanović

Bogdanović je postigao je 12 poena, sve u drugoj četvrtini, a u nastavku ga je stigao umor zbog čega je promašio svih osam šuteva u drugom poluvremenu.

– Malo mi je ponestalo energije u drugom poluvremenu i potrebno mi je još nekoliko utakmica da se vratim u formu. Ljut sam na sebe zbog promašaja, ali to je košarka, nekad pogodiš, nekad promašiš, važno je samo da se naporno radi i veruje. Moramo da gledamo napred, još je mnogo utakmica ispred nas, a ja sam srećan što sam deo ovog tima - rekao je Bogdanović posle meča.

Novinari su konstatovali odličnu saradnju sa De'Aronom Foksom i upravo su njih dvojica najzaslužniji za odličnu igru Kingsa u drugoj četvrtini.

– Imamo sjajnu komunikaciju na parketu, on je sposoban da uradi odlične stvari, raznovrstan je igrač, a komunikacija je najvažnija stvar ako želite da napravite nešto veliko. Obojica volimo da se nadmećemo - dodao je srpski reprezentativac.