(FOTO) PABLO, VOLIM TE, BRATE: Vanesa Brajant ponovo rasplakala planetu!


IZVOR: Republika - 07.07.2020 | 10:20


Košarkaška ikona Kobi Brajant je bio veliki prijatelj sa Pau Gasolom. Posle helikopterske nesreće od koje se NBA još nije oporavio, u kojoj su poginuli Kobi i ćerka Đijana, Gasol je učinio sve što može da se nađe Brajantovima tamo gde je najpotrebnije – emotivno i prijateljski.

Foto: Tanjug/AP

Pau Gasol i Kobi Brajant

Kobijeva udovica Vanesa Brajant čestitala je u noći između ponedeljka i utorka Gasolu 40. rođendan, podelivši zaista dirljive slike legende Lejkersa, Barselone i reprezentacije Španije sa ćerkicama Brajant. POGLEDAJ GALERIJU

- Srećan 40. rođendan, čika Pau! Volimo te. Ljubav, devojčice Brajant. Znam da bi Kobi sada rekao "srećan 40. rođendan, Pablo! Volim te, ermano ("brate" na španskom- napisala je Vanesa iz fotografije na Instagramu.

Pau ovako govori o svom prijateljstvu sa Kobijem Brajantom.

- On mi je bio kao stariji brat koga nikad nisam imao. Osoba na koju sam mogao da računam, da se oslonim, kome sam zaista mogao da se obratim i onda bismo pričali i prosto uživali u razgovoru… Mogli smo prosto da pričamo o bilo čemu. Bili smo dve zaista vrlo bliske osobe koje su cenile jedan drugoga i cenile to što smo tako bliski i što smo ljudi. To je on za mene značio- rekao je jednom prilikom Gasol.