(VIDEO) Brodolom Karija i ekipe: Oklahoma na +28 protiv nekadašnje kaznene ekspedicije!


IZVOR: Republika - 27.10.2019 | 22:37


Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti teška sezona za Golden Stejt Voriorse. Posle poraza od Los Anđeles Klipersa, danas su Ratnici igrali na gostovanju Oklahomi i doživeli još jedan poraz. Vrlo ubedljiv - sa čak 28 razlike. Već posle prve četvrtine je bilo 15 razlike, na poluvremenu još ubedljivije, tako da Golden Stejt nije imao nikakve šanse na ovom meču - 120:92.

Foto: Tanjug/AP

Kraj dominacije Karija i drugova

Posle odlaska Kevina Duranta i usled povrede Kleja Tompsona to je odmah dosta slabiji sastav nego što je ranije bio, a Stef Kari nema pravu podršku što je ovoga puta Tander iskoristio maksimalno.

Prošlogodišnji finalista je izgledao potpuno inferiorno, a činjenica da je primio čak 70 poena u prvom poluvremenu sve govori. Na poluvremenu je bilo 70:37. Da Oklahoma nije malo smanjila gas, te da Golden Stejt nije dobio poslednju četvrtinu, tek bi to sve bilo problematično i dosta ubedljivije po Oklahomu.

Nisu ni Tanderi nešto blistavi na startu sezone, izgubili su prve dve utakmice u sezoni od Jute i od Vašingtona, ali su meč protiv Golden Stejta iskoristili da dođu do ubedljive pobede i samopouzdanja.

Koliko to čudno zvuči... Ali, izgleda da ćemo morati da se naviknemo na ovakve rezultate Voriorsa.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Denis Šreder sa 22 poena, Danilo Galinari sa 21, a Šej Gildžus Aleksander je ubacio 19.

Očekivano, Stef Kari je predvodio Ratnike sa 23 poena, osam skokova i pet asistencija uz šut iz igre 7/18. Za tri poena nije bio raspoložen - 2/9.

Pored njega dvocifreni su bili Drejmond Grin, Markiz Kris i Erik Paskal sa po 10 datih poena. Sve u svemu - vrlo slabo od Voriorsa na startu sezone. D´Anđelo Rasel je dao samo šest poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-177-24868', window);