Tomić: Čeka nas meč sa rasterećenom i dobrom ekipom!


IZVOR: Republika - 28.05.2019 | 11:15


Trener Crvene zvezde Milan Tomić pred meč poslednjeg kola Superlige protiv Borca iz Čacka rekao je da od svoje ekipe očekuje maksimalnu ozbiljnost.

Foto: Starsport

Milan Tomić

Meč desetog kola grupe A crveno-beli dočekuju bez poraza i sa osiguranim prvim mestom na tabeli, dok je ekipa cacanskog Borca treceplasirana.

- Pričali smo mnogo o takmičarskom motivu, angažmanu i borbenosti tokom ove prve faze. Ekipa je ukupno gledano imala dobre utakmice, ali bez obzira na to što smo osigurali prvo mesto, očekujem dobru utakmicu - rekao je Tomić za klupski sajt.

On je dodao da je Borac dobar tim i da bi pobeda u 10. kolu bila bi prava uvertira i odlicna pripema za polufinale plej-ofa protiv Mege koje počcinje već u nedelju.

- Ipak, u mislima nam je samo prva naredna utakmica, a to je meč sa Borcem. Ciljevi ostaju isti kao i za svaku utakmicu. Pobeda uz čvrstu odbranu, lake poene iz tranzicije jer nas očekuje meč sa rasterećenom, a dobrom ekipom - rekao je Tomić.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da meč protiv Čačana dolazi u dobrom trenutku.

- Dobro treniramo, igramo utakmice u ritmu na tri dana. Ovaj meč dolazi u dobrom trenutku za nas kao pravi test za ono što nam sledi u plej-ofu. Zato mislim da je Borac kao jedna od najboljih ekipa u našoj grupi, pravi protivnik. Iskusni su, stižu rasterećeni i sigurno će se pokazati u pravom svetlu - rekao je Davidovac.

Utakmica između Crvene zvezda i Borca igra se u sredu od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".