Šok izjava direktora Budućnosti: Trinkijeri odlazi iz Partizana - Odmah se oglasio Mijailović!


IZVOR: Vijesti/Hotsport - 26.04.2019 | 12:56


Sportski direktor podgoričke Budućnosti Gavrilo Pajović je izjavio da je čuo da će Andrea Trinkijeri napustiti Partizan. Ekspresno je stigao odgovor iz crno-belog tabora, i to od predsednika Ostoje Mijailovića.

Foto: ST/D. KADIĆ

Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri

On je, gostujući u emisiji Načisto, u produkciji Vijesti, govorio o atmosferi koja se stvorila u finalu plej-ofa regionalnog takmičenja.

- Strašno mi je žao i strašno se loše osećam kad dva kluba iz Podgorice i Beograda igraju na ovakvim terenima i atmosferama. Moramo da učinimo sve da se takve stvari ne dešavaju, košarke na ovim prostorima nema bez ABA lige- rekao je Pajović.

On je naveo i da je Jasmin Repeša zbog atmosfere napustio klupu Budućnosti.

- Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari. To treba sprečiti, ako treneri koji su u ozbiljnim ligama osvajali trofeje napuštaju ovakvu ABA ligu, onda nema košarke- istakao je Pajović.

Foto: Starsport

Međutim, odmah se oglasio predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je demantovao reči Pejovića uz opasku da je istina jedino bitna.

- Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina – a šta ne. Andrea Trinkijeri ima ugovor sa Partizanom još dve godine- izjavio je za HotSport predsednik Partizana.