Lazić: Ako je u Beogradu pokušaj linča, šta je ovo?


IZVOR: Republika - 17.04.2019 | 20:24


Košarkaš Crvene zvezde su jednoglasni, mora se igrati svih 40 minuta bez povlačenja. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić čestitao je Budućnosti na pobedi, ali se i osvrnuo na dešavanja iz prve dve utakmice u Beogradu.

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Crvena zvezda je u Podgorici izgubila od Budućnosti sa 72:80 u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, pa je tako crnogorski tim smanjio zaostatak na 2-1.

Lazić je rekao da će njegov tim u petak, u četvrtom meču, pokušati da završi seriju.

- Još nije gotovo, sutra ćemo iskoristiti da se odmorimo i da odradimo analizu, kako bismo u petak dali sve od sebe da ovde završimo seriju- rekao je Lazić.

On je rekao da je atmosfera u "Morači" bila odlična, a da u Beogradu nije bilo "pokušaja linča".

- Svaki igrač voli da igra u ovakvoj atmosferi. Ne razumem priče da je u Beogradu bio pokušaj linča. Linča koga?! Mislim da je u Beogradu bilo i manje ubačenih predmeta na teren nego ovde, ali...- zaključio je Lazić.

Beron, Dobrić i Rivers čvrsto veruju u pobedu već u narednom meču.

Košarkaši Crvene zvezde se slažu u jednom, a to je da u narednom meču koji se igra u petak moraju da odigraju koncentrisano svih 40 minuta.

Ognjen Dobrić smatra da su dozvolili mnogo lakkih poena, pre svega u trećoj četvrtini u kojoj je Budućnost dominirala. 

A šta je to što je pravilo prevagu u sva tri meča, naravno publika, morače crveno-beli mnogo više da daju na gostujućem terenu ukoliko žele da se u narednom meču domognu Evrolige.