Repeša o navijačima Zvezde: Nemojte da me vučete za jezik!


IZVOR: Republika - 12.04.2019 | 19:51


Trener Budućnosti Jasmin Repeša očekivano nije bio zadovoljan izadnjem svojih košarkaša na prvoj finalnoj utakmici ABA lige protiv Crvene zvezde.

Foto: Starsport

Jasmin Repeša

Crveno-beli su posle neizvesnog prvog poluvremena, dodali gas u drugom i na kraju ubedljivo slavili sa 91:72.

- Čestitke Zvezdi, mislim da su više nego zasluženo pobedili i poveli 1:0. Mi smo u dobrom delu prvog poluvremena imali kontrolu. Završnica prvog i drugo poluvreme nije bilo kako smo hteli. Sa ovakvim procentima je teško dobiti utakmicu, ali to daje ekstra mogućnost ako se druge, bazne stvari zadovolje: pre svega primanje lakih poena i povratku odbrani. Mislim da je to falilo i mislim da je to glavni razlog što smo izgubili utakmicu - rekao je Repeša.

Druga utakmica već je na programu u nedelju, a ponovo će domaćin biti Crvena zvezda.

- Videćemo, ovo je prva utakmica. Na nama je da pokažemo da to nije baš tako i imamo priliku već prekosutra.

Ističe da nema pritiska, barem ne kod njega jer je učestvovao u velikim finalima.

- Ne mislim da smo pod nekim pritiskom, ja lično ne. Igrao sam više od 20 plej-ofova i znam kako to izgleda. Stoji sve što ste rekli, ali u plej-ofu je dobra stvar da utakmica ide vrlo brzo. To je već prekosutra, moramo da napravimo analizu, pre svega mentalnu, jer dok smo imali disciplinu i u odbrani i napadu, nije bilo loše. Kad smo to popustili, izgubili smo - istakao je Repeša.

Na pitanje o atmosferi na ovoj utakmici, Repeša je imao odgovor.

- Nemojte me vući za jezik, jer ako počnem da pričam o atmosferi, onda ću reći neke stvari koje ne bih hteo da kažem - završio je Repeša.