PREDSEDNIK BUDUĆNOSTI UVERAVA - Bokan: Nije lako dovesti ovakvog igrača!


IZVOR: Republika - 22.12.2018 | 21:40


Predsednik Budućnosti Dragan Bokan rekao je da niko ne može da leči sujetu na štetu kluba, te da bi moglo da dođe do novih dolazaka, ali i odlazaka iz tima.

Foto: Aba-liga

Goga Bitadze

Poznato je da je u tim Plavih došao Goga Bitadze, a da je u Megu na pozajmicu otišao Zoran Nikolić. Bokan kaže da je Budućnost došla do mladog Gruzina ispred Crvene zvezde i Partizana.

- Mega i Budućnost su napravili dobar dil, nama jer smo se pojačali kako bismo obezbedili drugo mesto pred plej-of, prvo je već izgubljeno. Na taj način želimo da ispoštujemo i sve koji prate naš klub. Takođe i Zoranu je potrebno da igra pa će mu ovo dobro doći. Nije bilo lako dovesti Bitadzea u konkurenciji Zvezde i Partizana, ali smo uspeli - zaključio je Bokan.

Moglo bi da bude još promena u timu.
"Mi imamo pravo da do kraja januara da dovodimo igrače i vršićemo promene, jer niko ne može da remeti odnose u KK Budućnost. Nismo zalečili neke probleme koje smo imali na početku sezone, i dalje igrači, pojedini koji su došli i pojedini koji su tu, na štetu Budućnosti leče svoju sujetu i to neće moći, nebitno ko je u pitanju. Dolaziće igrači, ali i odlaziće”, nastavio je predsednik Podgoričana za "TVCG".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dragan Bokan

On je istakao da je stručni štab za sada siguran.

- Stručni štab je siguran sve dok klub ima šansu da sa načinom vođenja, funkcionisanjem, igračkim kadrom, ima šansu da osvoji ABA ligu - rekao je Bokan.