VRELA ANTONELA! Supruga Lea Mesija u NIKAD VIĐENOM izdanju! Argentinac kući ima DVE BOGINJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 25.12.2022 | 12:47


Jednu, zlatnu, podigao je u Kataru, a sa drugom je u braku od 2017. godine.

Foto: Tanjug/AP
VRELA ANTONELA! Supruga Lea Mesija u NIKAD VIĐENOM izdanju! Argentinac kući ima DVE BOGINJE! (VIDEO)

Ako je Leu Mesiju ovako, kako li je onda Bogu?

Ovo je pitanje koje se samo nameće pošto je Argentinac osvojio titulu šampiona sveta i ušao u istoriju. Pored „zlatne boginje“ koju je podigao u Kataru, Mesi već neko vreme ima svoju boginju i u kući. Sada je odlučio da i nju podeli sa ostatkom planete. Tačnije, njen snimak.

Mesijeva supruga Antonela prava je lepotica, a na svom Instagram profilu Leo je objavio interesantnu priču. Tu se nalazi njegova lepša polovina i izabranica koja ga vrelim plesom uz lagani ritam muzike iz latinske Amerike zabavlja, te pokazuje da zna da vrcka i dovede svog supruga do ludila.

 

 

Oko njih nalaze se i čaše vina, pa se može zaključiti da je i atmosfera bila opuštena. Rešila je Antonela da zanjiše kukovima i nema sumnje da je Lionelu svaki dan finale Svetskog prvenstva kada ima ovakvu ženu. A, da se ne lažemo, posle svega što je uradio na Mundijalu u Kataru, Mesi je i zaslužio odmor!

Ovaj ples nije oduševio samo Mesija, već i svih njegovih 409 miliona pratilaca na Instagramu koji su sa uživanjem gledali zanosnu Antonelu kako igra u uskoj crvenoj haljini.

Antonela Rokuzo ima 34 godine, visoka je 157 centimetara i, i dalje važi za pravu bombu, a u braku sa Lionelom Mesijem je od 2017. Zajedno imaju troje dece, Tijaga, Matea i Ćira. Najstariji Tijago ima deset godina, Mateo ima sedam, a Ćiro četiri.

BONUS VIDEO