JEZIVE SCENA NA PROSLAVI TITULE! Argentinac sa mosta pokušao da skoči na Mesija, pa pao sa autobusa (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.12.2022 | 20:55


Drama.

Foto: Tanjug/AP
JEZIVE SCENA NA PROSLAVI TITULE! Argentinac sa mosta pokušao da skoči na Mesija, pa pao sa autobusa (VIDEO)

Sa svetskog fudbalskog vrha Francusku je skinula Argentina, a u Buenos Ajresu je totalno ludilo! Na slavlju na ulicama glavnog grada je na stotine hiljada razdraganih navijača Gaučosa, a već se desio jedan zastrašujući incident sa jednim od navijača.

Naime, autobus sa šampionima planete prolazio je ispod jednog mosta, a jedan od navijača je uspeo da uskoči u njega, dok je drugi u pokušaju da se domogne Lionela Mesija i ekipe, pao u masu.

 

 

Nije poznato u kakvom je stanju taj navijač, ali je visina prilično velika.

Podsetimo, Argentina je nakon boljeg izvođenja penala (4:2) savladala Francusku pošto je posle 120 minuta igre rezultat bio 3:3.  Samo je Italija imala duži razmak između osvajanja dva svetska prvenstva. Azuri su nakon dve uzastopne titule 1934. i 1938. čekali čak 44 godina da se ponovo popnu na krov sveta. Dočekali su to 1982. u Španiji kada su veteran Dino Zof i golgeter Paolo Rosi obradovali tifoze i doveli Italiju do treće titule.

Argentina je prvu titulu osvojila 1978. predvođena Marijom Kempesom, drugu 1986. kada je Gaučose predvodio "vanzemaljac" Dijego Maradona, a sada se besmrtnima pridružio i Lionel Mesi.

BONUS VIDEO