HRVATI NEMAJU SRAMA! Navijači BRUTALNO udarili na Luku Modrića pred meč za bronzu - NULA POŠTOVANJA za svog kapitena!


IZVOR: Republika - 17.12.2022 | 07:25


Kako će ovo uticati na igru čete Zlatka Dalića?

Foto: Tanjug/AP
HRVATI NEMAJU SRAMA! Navijači BRUTALNO udarili na Luku Modrića pred meč za bronzu - NULA POŠTOVANJA za svog kapitena!

Fudbalska reprezentacija Hrvatske danas od 16 časova na Kalifa stadionu boriće se za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Protivnik Hrvatima biće Maroko, najprijatnije iznenađenje ovog Mundijala.

Uoči meča za bronzu, sramna slika stigla nam je iz našeg komšiluka.

Naime, na prijateljskoj utakmici koju su odigrali Hajduk i Šalke (4:3), sa tribina stadiona Poljud moglo se čuti pogrdno skandiranje i brutalne uvrede na račun kapitena fudbalske reprezentacije Hrvatske, Luke Modrića.

Luka Modrić, go**o maleno - orilo se sa Poljuda, pa su Hrvati još jednom pokazali da ne poštuju ni svoje, te da su im klupska prepucavanja daleko važnija od reprezentacije.

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

 

Modrić je već godinama unazad motor i kapiten ove reprezentacije Hrvatske za koju je odigrao 161 utakmicu, postigao 23, a namestio 25 golova. Debitovao je sa 20 godina, pet meseci i 20 dana kada je selektor bio Zlatko Kranjčar, a sada, i pored toga što ima punih 37 godina, kao i u to vreme apsolutni je motor ovog tima.

Ovo mu je četvrto Svetsko prvenstvo sa Hrvatskom, a najbolji rezultat napravio je u Rusiji pre četiri godine kada je predvodio reprezentaciju do finala.

Da li će ove uvrede stići do njega i da li će ga pogoditi uoči bitke za bronzu - nije poznato. Što se samog meča Hajduka i Šalkea tiče, Splićani su slavili sa 4:3 Ivan Čubelić doveo je Hajduk u vodstvo u 24. minutu, a Šalke je preokrenuo do poluvremena golovima Sebastiana Poltera u 37. i Mariusa Bultera u 45. minutu. U drugom delu usledio je novi preokret - Emir Sahiti je izjednačio u 47, a Stipe Biuk i Luka Vušković podigli prednost na 4:2 u 61. i 72. minutu. Šalke je smanjio dvadesetak minuta pre kraja, kada je strelac bio Kozuki.

BONUS VIDEO