Hrvati se VEĆ PREDALI: "Postoji samo jedan način da nas Brazil NE MASAKRIRA!"


IZVOR: Republika - 06.12.2022 | 10:53


Nisu optimisti.

Foto: Tanjug/AP
Hrvati se VEĆ PREDALI: "Postoji samo jedan način da nas Brazil NE MASAKRIRA!"

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva pošto je posle jedanaesteraca bila bolja od Japana.

Hrvati će u četvrtfinalu igrati protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje "zlatne boginje", Brazila, koji je sa 4:1 ubedljivo savladao Južnu Koreju. Ova utakmica na programu je u petak, 09. decembra, od 16 časova, a naše komšije nisu veliki optimisti.

"Indeks" je u tekstu pod nazivom "Ne čeka nas ništa dobro s Brazilom" jasno stavio do znanja da se javnost već predala i da ne očekuje previše od ove utakmice. POGLEDAJ GALERIJU

U tekstu se navodi da su Brazilci veoma kvalitetni, da im je možda jedina mana što se "igraju fudbala", pa Vinisijus i Nejmar ponekad zaborave na odbranu. Ipak, posebno se naglašava da "postoji samo jedan način da Brazil ne masakrira Hrvatsku".

Hrvatsku čeka strahovito težak posao. Moramo biti maksimalno koncentrisani svih 90 minuta ili koliko će se već igrati. Niti u jednom trenutku ne sme nam popustiti koncentracija, jer će nas uništiti. Posebno po bokovima. Budu li naši bekovi, posebno Barišić, odigrali ovako kao sad, Vinisijus i Rafinja će ih masakrirati. 

Moramo biti disciplinovani, maksimalno im suziti prostor između linija i nekako ih pokušati ukrotiti. Možemo li mi to? Iskreno, verujem da možemo, ali treba nam biti jasno da igramo protiv ekipe koja je pokazala daleko najviše na prvenstvu - stoji u tekstu.

Da li će reprezentativci Hrvatske ozbiljno shvatiti savete medija videćemo već u petak popodne.

BONUS VIDEO