SELEKTORE, JEL VAM TREBA POMOĆ? Šta treba da se desi da bi Piksija igrači počeli da slušaju?!


IZVOR: Republika - 28.11.2022 | 15:49


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je posle utakmica protiv Brazila i Kameruna davao izjave koje su naterale narod da se zaputaju da li njega igrači uopšte slušaju.

Foto: Tanjug/AP
SELEKTORE, JEL VAM TREBA POMOĆ? Šta treba da se desi da bi Piksija igrači počeli da slušaju?!

Srpski fudbaleri su protiv Kameruna od gotovog napravili veresiju, ispustili vođstvo od 3:1 i na kraju morali da se zadovolje bodom. 

Sada "orlovi" strepe pred poslednje kolo i meč protiv Švajcarske, a pre toga moraju da sačekaju i ishod duel "sajdžija" i Brazila.

Ono što najviše brine i buni su izjave selektora Dragana Stojkovića Piksija. Posle poraza od Brazila je govorio kako su ga igrači koji su povređeni i roviti uveravali da su zdravi. Sada, nakon remija sa Kamerunom je pričao kako su "pravljeni pokušaji ofsajda, što je rečeno da je zabranjeno", kao i da je "nepotrebno ispadanje iz zadnje linije".

S pravom se postavlja pitanje da li je selektoru potrebna pomoć jer se iz njegovih reči može zaključiti da igrači rade šta i kako hoće.

Osim Radeta Bogdanovića, koji je jasno uperio prostom u Piksija, i narod je selektoru vidi glavnog krivca za dosadašnja izdanja na Mundijalu u Kataru.

To jasno pokazuju i poruke na društvenim mrežama.