PROBLEM ZA SRBIJU: Ključni igrač pod ZNAKOM PITANJA - PROPUŠTA meč sa Brazilom?


IZVOR: Republika - 23.11.2022 | 14:42


Dragan Stojković Piksi se nalazi u problemu ped start Mundijala.

Foto: Starsport
PROBLEM ZA SRBIJU: Ključni igrač pod ZNAKOM PITANJA - PROPUŠTA meč sa Brazilom?

Fudbaleri Srbije otvaraju nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru utakmicom protiv Brazila, koja je na programu  u četvrtak od 20 časova, na stadionu "Lusail".

Četvrti dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Pred taj duel, Dragan Stojković Piksi je održao konferenciju za medije, poslednju pred sutrašnji meč, a potvrdio je da trenutno samo jedan igrač ima problem pred susret sa "Kariokama".

-  Nijedan trener na svetu neće reći u kom sastavu će igrati. To je tako. Što se tiče njihovog sastava 99 odsto znam ko će igrati. Što se tiče mog tima, jedino je Kostić pod znakom pitanja. Dobro smo radili, dobro smo se prilagodili - izjavio je Dragan Stojković.

Foto: Starsport

Filip Kostić je neizvestan za otvaranje Mundijala

Takođe, dodao je da je Brazil sjajan tim, ali da se Srbija ne plaši nikoga, pa ni jednog od favorita za titulu.

Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - dodao je Piksi. 

Meč Srbije i Brazila počinje sutra u 20 časova, kao poslednji meč u prvom kolu Svetskog prvenstva. Pre toga, u okviru grupe G, snage će odmeriti Švajcarska i Kamerun.

BONUS VIDEO