VEST KOJU JE SRBIJA NESTRPLJIVO ČEKALA: Dve nedelje uoči Mundijala, stigle NAJNOVIJE INFORMACIJE oko Vlahovića!


IZVOR: Republika - 09.11.2022 | 15:05


Srbin ima probleme sa povredom još od susreta sa Benfikom na "Lužu", ali prema rečima trenera torinskog gganta Masa Alegrija stvari se odvijaju u dobrom smeru.

Foto: Starsport
VEST KOJU JE SRBIJA NESTRPLJIVO ČEKALA: Dve nedelje uoči Mundijala, stigle NAJNOVIJE INFORMACIJE oko Vlahovića!

Fudbaleri Juventusa u četvrtak gostuju Veroni u okviru Serije A, a trener torinske "stare dame" Masimilijano Alegri otkrio je kakvo je stanje napadača Dušana Vlahovića.

Dobra vest za fudbalsku Srbiju je da njegov oporavak teče kako treba, a već sutra bi mogao kao "džoker" da se nađe na terenu, iako još uvek "kuburi" sa "zapaljenjem".

- Jednostavno, muči ga to zapaljenje. Juče je trčao i sve je išlo bolje, videćemo danas. Ako bude dostupan, biće to dobro za Juventus, biće na klupi - naveo je Alegri koji se već oprostio od Skudeta.

Napoli ima sjajnu sezonu. Ako nastave ovako, niko neće moći da se nada osvajanju šampionata - reči su italijanskog stručnjaka čiji izabranici trenutno zaostaju čak 13 bodova za liderom šampionata Italije.

Foto: Tanjug/AP

Napoli deluje nedostižno - Masimilijano Alegri

Dakle, ohrabrujuće je stanje Vlahovića, ali je pod upitnikom nastup Aleksandra Mitrovića na Svetskom šampionatu. Selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi u ponedeljak će saopštiti spisak putnika za Katar, a do početka prvenstva ostalo je još dve nedelje.

BONUS VIDEO