BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle grupe B, stižu ATRAKTIVNE devojke iz grupe C! (FOTO GALERIJA/ANKETA)


IZVOR: Republika - 30.10.2022 | 07:00


Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva stiže do grupe C.

Foto: Instagram/printscreen
BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle grupe B, stižu ATRAKTIVNE devojke iz grupe C! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Polako se zahuktava takmičenje u organizaciji portala Republika.rs. Nakon što su u prethodna dva dana predstavljene učesnice iz grupa A i B, danas smo stigli do grupe C, u kojoj se nalaze selekcije Argentine, Poljske, Meksika i Saudijske Arabije.

Baš kao i u prve dve grupe ovog prvenstva, imaćete pred sobom četiri najlepše devojke, čiji partneri imaju velike šanse da se u novembru nađu na Mundijalu, koji se održava u Kataru.

Kao i u slučaju Katara i Irana, zbog strogih zakona koji vladalju u toj državi, danas neće biti predstavnica iz Saudijske Arabije.

Umesto toga, Argentina će dobiti dve predstavnice, ali maksimalno jedna od njih dve može da izbori prolaz u osminu finala, gde će se ova grupa ukrstiti sa devojkama iz grupe D.

Uz Argentinke, imaćete priliku da upoznate predstavnice Meksika i Poljske. U konkurenciji su:

Antonela Rokuzo (Argentina) - Leo Mesi

Agustina Gandolfo (Argentina) - Lautaro Martinez

Ana Levandovska (Poljska) - Robert Levandovski

Sara Kohan (Meksiko) - Havijer Ernandez

U sledećoj foto galeriji slede po dve slike svake devojke, a zatim ide anketa na kojoj možete glasati za svoju favortikinju. POGLEDAJ GALERIJU

Dve koje Vi izaberete će proći dalje, gde će suprotstaviti devojkama iz grupe D, gde se nalaze Francuska, Danska, Australija i Tunis.

Anketa za grupu B je zvanično zatvorena, a za najbolju cicu iz grupe C možete glasati u naredna 24 časa. Nakon toga se takmičenje nastavlja sa devojkama iz grupe D, i tako sve do grupe H, kada čemo dobiti sve učesnice osmine finala.

BONUS VIDEO