FRUSTRACIJA I BES U LONDONU! U Fulamu LJUTI na Srbiju zbog Aleksandra Mitrovića!


IZVOR: Republika - 07.10.2022 | 16:11


Golgeter je glavna tema u britanskoj prestonici.

Foto: Tanjug/AP
FRUSTRACIJA I BES U LONDONU! U Fulamu LJUTI na Srbiju zbog Aleksandra Mitrovića!

Menadžer Fulama Marko Silva izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da se centarfor Aleksandar Mitrović povredio tokom reprezentativne pauze.

Silva je istakao da Srbija "nije zaštitila" Mitrovića, a da će posledice sanirati klub sa stadiona "Krejven Kotidž".

Podržavamo igrače u svemu što rade i znamo koliko im je važno da igraju za svoje reprezentacije. Za Srbiju konkretno su to bile dve važne utakmice i jako smo ponosni na Mitrovića i ono što je uradio sa svojom reprezentacijom - rekao je Silva, a potom je dodao:

- Opet, mi takođe tražimo protekciju. Potrebno nam je da ih zaštitimo jer su potrebni i nama, da rade isto i na drugim nivoima. Ne kažem da Srbija nije zaštitila Mitrovića, ali sada moramo da se nosimo sa situacijom kakva jeste i to nas jako frustrira, pogotovo jer se povreda dogodila tokom reprezentativne pauze.

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Fulama Marko Silva

Menadžer londonskog tima je nastavio u istom tonu.

Naravno, nismo bili u Srbiji pa nismo mogli sve da ispratimo, ali smo sve vreme bili u kontaktu sa doktorima i dobili smo povratnu informaciju da je Mitrović u stanju da može da igra (protiv Norveške). Pričali smo i sa njim, on nam je potvrdio isto. Cela situacija nije toliko ozbiljna, ali nam je potrebno da ga što pre vratimo u optimalnu formu - kazao je strateg Fulama, a onda je podvukao:

Mitrović je i dalje pod znakom pitanja. Trenirao je napolju, radio neke vežbe, oseća se sve bolje. Napravićemo još jednu kontrolu u subotu i videćemo kako će reagovati, posle čega ćemo da odlučimo hoće li biti u kombinaciji za meč. Možda će biti spreman za nedelju, možda za narednu sedmicu. Odlučivaćemo od dana do dana i analiziraćemo stvari - zaključio je Silva.

Podsetimo da je selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi posetio povređenog srpskog rekordera, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

BONUS VIDEO