GOSPODIN JOKANOVIĆ!


IZVOR: Republika - 15.11.2018 | 18:43


Bez teških reči zbog otkaza... Slaviša Jokanović još jednom je pokazao koliko je veliki gospodin. On je svom bivšem klubu, Fulamu poslao pismo.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

"Moje vreme kao menadžera fudbalskog kluba Fulam je isteklo. Uvek je razočaravajuće kada se tako nešto desi, ali moj boravak u Fulamu izaziva ogroman ponos i zahvalnost, budi memorije koje su nastale odmah nakon mog imenovanja u ovom fantastičnom klubu pre skoro tri godine.

Bili smo zajedno na uzbudljivom putu. Taj put je počeo kada smo izbegli ispadanje u Ligu 1 u prvoj sezoni, posle čega smo stigli do plej-ofa za plasman u Premijer ligu, a nastavljeno ovom trećom godinom mog boravka kada smo uspeli da se plasiramo u najviši rang takmičenja tog nezaboravnog dana na Vembliju. Verujem da smo navijačima podarili prepoznatljiv fudbal i tim na koji mogu da budu ponosni. Još uvek sam uveren da smo mogli da preokrenemo stvari posle lošeg starta u ovoj sezoni, baš kao što smo to uradili prethodnih sezona, ali poštujem i prihvatam odluku klub"."Želim da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao priliku da vodim ovaj tim, kao i za njegovu ljubaznost. Zahvaljujem svima u fudbalskom klubu Fulam. Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom i svim zaposlenima. Igračima želim da zahvalim za napore i posvećenost. Na kraju, izražavam ogromnu zahvalnost navijačima Fulama zbog podrške od trenutka kada sam stigao u klub, kao i zbog njihove izuzetno dirljive poruke nakon mog odlaska.

Želim svima sve najbolje u budućnosti - napisao je Jokanović.

Na klupu Fulama seo je Klaudio Ranijeri.