(VIDEO) SRPSKI AJNTRAHT SRUŠIO SERGEJA: Frankfurt bolji od Lacija, pogodili Prijović i Marković!


IZVOR: Republika - 04.10.2018 | 20:59


Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta ozbiljnu su se namerili da ove sezone naprave veliki rezultat u Ligi Evrope. Nakon pobedu u Marseju, savladan je i rimski Lacio. Naši Filip Kostić i Luka Jović postili su po gol za ubedljivih 4:1.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Luka Jović

Odlična partija nemačkog prvoligaša krunisana je sa četiri pogotka u mreži nimalo naivnog protivnika iz Italije. Sergej Milinković Savić morao da je da čestita reprezentativnim kolegama na izvandrednoj partiji koju su Filip Kostić (28. minut) i Luka Jović (52. minut) uveličali svojim golovima. Ne treba zaboraviti da je kod Kostićevog prvenca asistent bio povratik u redove "orlova" Mijat Gaćinović. 

Na drugom kraju Evrope, tačnije u Belorusiji, BATE Borisov je dočekao PAOK koji je na krilima pobede u velikom derbiju Grčke slavio i na dalekom gostovanju, a gol u pobedi od 4:1 postigao je Aleksandar Pijović. Srbin je načeo protivnika koji je bio "samleven" već u prvom poluvremenu.

Foto: twitter.com/PAOK_FC

Aleksandar Prijović

Marko Nikolić je sa Videotonom ozbiljno namučio Čelsi koji je preko Alvara Morate tek u 70. minutu stigao do sva tri boda.  Apolon Stefana Markovića uspeo je da u 90. minutu stigne do 2:2 sa Marsejom, gde je Nemanja Radonjić odigrao čitav meč, ali i dalje bez uspeha. Marković je uspeo i da se upiše u strelce iako je ušao sa klupe u drugom poluvremenu.

Krasnodar Uroša Spajića napravio je malo iznenađenje savladavši Sevilju (trostrukog osvajača Lige Evrope) sa 2:1, a Stiven Džerard stigao je do prve evropske pobede protiv Rapida iz Beča sa svojim Glazgov Rendžersom 3:1.

Stanje na tabelama nakon drugog kola (grupe G, H, I, J, K, L):

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10916-17352', window);

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10917-17352', window);

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10918-17352', window);

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-10919-17352', window);