VAŽNIJE I OD TITULE: Šta je Valijente rekao Špancima o derbiju?


IZVOR: Republika - 24.09.2018 | 19:03


Naš večiti derbi je uvek zanimljiv celoj Evropi. Ovoga puta Španci su od Partizanovog Marka Valijentea hteli da čuju malo više o srpskoj fudbalskoj svetkovini.

Foto: Stasrport

- Živite pod velikim pritiskom. Ljudi vas pripremaju čitave nedelje i kažu vam da je to najvažnija utakmica sezone. Za njih je to kao osvajanje titule. Dva stadiona su udaljena 900 metara, što utakmicu čini još posebnijom. Takođe, prati se i šta protivnik radi, to što su oni u Ligi šampiona dodatno pojačava pritisak. U teoriji je Zvezda superiornija od nas, ali mi smo bili bolji i zaslužili smo pobedu - rekao je Valijente za portal "Migrantes del Balon"

I Špance je zanimao pogodak Ričmonda Boaćija.

- Ja iz mog ugla nisam mogao najbolje da procenim, ni na televizijskom snimku nije jasno. Takođe, sumnjam i da je sudija mogao najbolje da proceni, jer je nemoguće da je mogao da vidi jasno iz svog položaja pošto ga je golman pokrivao.

On je dodao da se odlično oseća u Partizanu.

- Veoma dobro sam se prilagodio novom treneru, nemam nikakvih zamerki. Ovo mi je četvrta sezona u inostranstvu i sve mi je bilo lakše. Igrao sam svaki minut, saigrači me podržavaju i poštuju - jasan je Valijente.