LICEMERČINA!


IZVOR: Danijel KOKANOVIĆ - 20.09.2018 | 03:21


Veliki je Karlo Anćeloti (59) trener, ali je mali čovek. Njegovih 19 trofeja, koje je osvojio vodeći Milan, Romu, Čelsi, Real, Bajern i PSŽ, najbolje potvrđuju o kakvom je stručnjaku reč. Međutim, da je ozbiljan licemer, Italijan je pokazao odmah nakon utakmice prvog kola Grupe C Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde (0:0).

Foto: Starsport

Naime, strateg vicešampiona Serije A je na konferenciji za medije srpskim predstavnicima sedme sile govorio pohvalno o rivalu, da bi zatim, kada je ostao nasamo sa novinarima iz domovine, žestoko opleo po timu Vladana Milojevića.

SRAMAN ALIBI

Jasno je da je Anćeloti bio razočaran zbog boda i da je brže-bolje hteo da se opravda za kiks na startu elitnog takmičenja.

- Srećan sam zbog boda jer je teško igrati protiv Zvezdine odbrane. Njihov golman je bio nekoliko puta u situacijama jedan na jedan. Nedostajalo nam je sreće da trijumfujemo. Srpski tim je igrao dobro u defanzivi i pokušavali su preko kontre. Sudija je bio dobar, ali je na kraju malo grešio - govorio je Karlo.

Ali, nakon toga trener koji je dva puta proglašavan za najboljeg u Evropi (2006. i 2014. godine) dao je zaprepašćujuću izjavu za Skaj sport Italiju, očigledno razljućen zbog činjenice da njegov nije pobedio.

Foto: Starsport

SUDIJA NASEO

 

- Bilo je neizbežno da se desi da nema pravog fudbala u poslednjih 15 minuta. Gledao sam Zvezdu mnogo puta i oni su profesionalci u krađi vremena i padanju i sudija je pao na to ponekad. Međutim, to nije problem, mi nismo dali gol, a trebalo je - promenio je ploču iskusni Italijan.

Teško da je ova Anćelotijeva tužna priča, kojom je pokušao da obmane italijansku javnost za neuspeh, prošla kod kontroverznog vlasnika De Laurentisa.