LJUBAV PREMA KLUBU: Zdravstveni problemi nisu omeli jednog Partizanovca da ostvari san!


IZVOR: Republika - 04.09.2018 | 14:23


Oduvek se znalo koliko ljudi sa ovih prostora strastveno bodre svoj voljeni klub. Jedan takav je upravo Goran Pantelić, čovek koga su snašle mnoge nedaće u životu, ali je njegova emocija prema crno-belim bojama bila jača od svih problema!

Foto: www.partizan.rs

Goran Pantelić sa Sašom Ilićem

Goran Pantelić, iz sela Sirča kod Kraljeva, je strastveni navijač Partizana koji živi u kući bez struje. Usled upale mozga, koju je imao još kao beba, Goran je zadobio trajne posledice - nikada nije progovorio i živi sa mentalnim smetnjama. Njemu samo jedan zvuk sa radio prijemnika tokom utakmice ili himna voljenog kluba mogu da promene sve ono loše što se dogodilo tokom dana.

Foto: www.partizan.rs

Vladimir Stojković sa navijačem

Ovaj 52-godišnjak za crno-bele navija čitav svoj život i Partizan mu je sve. Usled problema sa govorom, jedino ispušta zvuke kada se raduje golu i pobedi svog kluba, zbog velikog oštećenja glasnih žica. Tragom ove životne priče ekipa emisije "Eksploziv" sa TV Prve je kontaktirala FK Partizan i prenela jednu od njegove dve velike želje: da dobije bicikl i da prvi put u životu dođe na stadion u Humsku i upozna igrače Partizana i Sašu Ilića.

Zahvaljujući plementim ljudima i crno-beloj porodici obe želje su mu ispunjene: Goran je bio gost Partizana na utakmici 7. kola Superlige Srbije Partizan – OFK Bačka, a malo je reći da mu je tom prilikom srce bilo puno.