NAVIJAČI JUNAJTEDA SPREMAJU REVOLUCIJU!


IZVOR: Republika - 23.08.2018 | 11:56


Navijači Mančester junajteda iznajmili su avion koji će tokom prvenstvene utakmice sa Barnlijem vući transparent sa porukom protiv izvršnog direktora tog fudbalskog kluba Eda Vudvorda.

Foto: youtube.com/Matt Burgess

Navijači Junajteda nezadovoljni!

Navijači će u poruci tražiti od Vudvorda da napusti klub, kao i vlasnici, porodica Glejzer. Avion će preleteti iznad stadiona noseći transparent sa natpisom "Ed Out – LUHG" (Love United, Hate Glazers), tokom utakmice Junajteda i Barnlija 2. septembra na Tarf Muru.

To neće biti prvi put da navijači Junajteda na takav način iskazuju nezadovoljstvo, nakon što su u martu 2014. godine tražili da klub napusti tadašnji trener Dejvid Mojs. On je otpušten mesec dana kasnije.

Junajted je tokom prelaznog roka doveo Freda, Diogu Dalota i Lija Granta, ali su se navijači nadali zvučnijim pojačanjima.

Trener Junajteda Žoze Murinjo je u više navrata tražio da klub kupi nove igrače, rekavši da će Junajted čekati teška sezona bez pojačanja. Ekipa je u prošlom kolu izgubila od Brajtona sa 2:3, posle čega su se pojačale kritike navijača.