Trener Danaca najavljuje: Došli smo po pobedu!


IZVOR: Republika - 15.08.2018 | 18:01


Fudbaleri Partizana ovog četvrtka igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjilanda. Ekipa gostiju najavljuje ofanzivu, a nadaju se i prolazu!

Foto: www.partizan.rs

FK Partizan i FK Nordsjiland

Nordsjiland je u jako dobrom raspoloženju doputovao u Beograd i veruje u pobedu nad Partizanom i prolazak dalje, bar ako je verovati rečima trenera i jednog od kapitena danske ekipe.

- Radujemo se veoma sutrašnjoj utakmici. Kao što znate, izgubili smo u prošloj utakmici, ali to nas motiviše da pružimo sve od sebe i daje nam snagu da se osećamo malo jače i da budemo samouvereni da ćemo pobediti - rekao je trener Kasper Hjulmand.

Iako je njegov tim treći najmlađi u Evropi, šef stručnog štaba gostiju smatra da to ništa ne znači i da ekipa ima odličan kvalitet.

Foto: www.partizan.rs

Detalj sa meča u Danskoj

- Jeste nam tim najmlađi tim i zato i ne znamo kako će utakmica proći, ali naravno da verujem u svoje igrače i pobedu. Naglasio bih samo da se kod nas gleda kvalitet, a ne godine, na to ne obraćamo veliku pažnju. Dajemo sve od sebe da im prenesmo iskustvo, u Stokholmu smo igrali na visokom nivou. Nadam se da će tako da bude sutra - rekao je Hjulmand.

Komentarisao je i Partizan, odnosno samu igru crno-belih.

- Prosto, mnogo igrača im je sedelo na klupi za vikend, fokusirani su na utakmicu, daće sve od sebe. Ali, znamo i koliko je jak Nordsjeland i znamo šta može da pokaže sutra na utakmici. Daće sve od sebe, imamo šta da pokažemo, tako da videćemo šta će da se desi - rekao je Hjulmand.

Foto: www.partizan.rs

Navijači Partizana u Farumu

Dotakao se i priča oko razlike u temperaturi u odnosu na Dansku, a takođe i nedavnog duela još jednog kluba iz skandinavske zemlje sa Spartakom iz Subotice kada je Brondbi u Beogradu slavio sa 2:0.

- U poslednja dva, tri meseca u Danskoj je takođe prelazilo 30 stepeni, tako da smo se navikli. Što se tiče Brondbija, mnogo toga me motiviše, ali u to ne spada i ono šta oni rade - rekao je uz osmeh, ali vrlo odlučno trener Nordsjelanda.

Utakmica srpskog i danskog predstavnika igra se 16. avgusta od 20.30 časova u Beogradu.