BRAVO: Ben svojim gestom ODUŠEVIO SVE!


IZVOR: Republika - 14.08.2018 | 08:45


Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben oduševio je ceo svet svojim gestom. Naime, napadač je svoj nameštaj odlučio da pokloni porodicama koje su preživele ogromne požare u Grčkoj, gde je nekada igrao.

Foto: Starsport

Sjajan gest Zvezdinog napadača

Napadač sa Komorskih Ostrva, koji je četiri godine proveo u zemlji Helena, igrajući za Veriju, Levadijakos, Olimpijakos i Panionios, a koji uprkos tome što se preselio u Beograd ne zaboravlja državu koja ga je fudbalski katapultirala, želi da joj se njenom narodu nađe pri ruci.

- Grčka mi je druga kuća, a Grci će uvek biti u mom srcu. Kad sam video kako pate i kako se muče ljudi koji su izgubili članove porodica, kad sam video njihove domove spaljene poslednjih dana u Atiki, moja porodica i ja smo odlučili da doprinesemo i pomognemo onima kojima je potrebno- napisao je Ben na Instragamu.

Kako je dalje naveo, napadač crveno-belih je smislio konkretan način da pomogne ugroženim u šumskim požarima.


- Doniramo sav nameštaj iz naše kuće u Atini porodicama koje su izgubile svoje domove i pokušavaju da počnu ispočetka. Molim vas, podelite ovu objavu i slobodno kontaktirajte mog agenta za više detalja i kako bi naša donacija bila dostavljena pravim ljudima. Naše molitve i misli su sa vama - dodao je El Fardu Ben.

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka igraju revanš meč u Slovačkoj protiv Spartak Trnave od 20.30 časova. Utakmicu će prenositi prvi kanal Arene sport.