Oglasio se Real: Modrić ne ide nigde, to je glupost!


IZVOR: Republika - 03.08.2018 | 19:12


Nakon brojnih pisanja da Inter ne žali novac da dovede Luku Modrića iz Reala, "kraljevski klub" je morao da se oglasi tim povodom i demantuje sve glasine.

Foto: Tanjug/AP

Real tvrdi da ni pod kojim uslovima ne da Luku

- Ne postoji slučaj Modrić. Niti on želi da ode, niti Real Madrid želi da on ode. To je jedna medijska glupost. Još jedna u nizu - rekao je zvaničnik Reala za agenciju Hina, zamolivši da ostane neimenovan.

Italijanske novine "Korijero delo Sera" objavile su u sredu da je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg veznog igrača i da su crno-plavi pokazali interes. Iste novine su navele i da se Modrićevi zastupnici Vlado Lemić i Predrag Mijatović nalaze u Milanu.

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je juče španskim medijima u Majamiju, gde se ekipa pripremala, da Modrić može da ode jedino ako neko uplati odštetu od 750 miliona evra.

Luka Modrić se u ponedeljak vraća s godišnjeg odmora u Madrid, baš kao i njegov reprezentativni saigrač Mateo Kovačić i francuski reprezentativac Rafael Varan. Oni su dobili dodatni odmor zbog igranja u finalu Svetskog prvenstva i propustili su američki deo priprema.

objavile su u sredu da je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg veznog igrača i da su crno-plavi pokazali interes. Iste novine su navele i da se Modrićevi zastupnici Vlado Lemić i Predrag Mijatović nalaze u Milanu.

Luka Modrić je došao u Madrid u leto 2012. godine, a 2016. je potpisao ugovor do 2020. godine.

On je za Real do sada odigrao 257 utakmica upisavši 40 asistencija i 13 golova.