Baloteli se vraća u Italiju?


IZVOR: Republika - 03.08.2018 | 12:00


Fudbaler Nice Mario Baloteli verovatno će ovog leta promeniti sredinu. Za usluge reprezentativca Italije interesuju se mnogi evropski klubovi, ali je najkonkrentiji novi član Serije A - Parma!

Foto: instagram.com/mb459

Mario Baloteli

Kako je i sam izjavio da želi da ovog leta promeni sredinu njegov menadžer Mino Rajola dao se na posao. Veliki je red za Balotelija u koji je među poslednjima stao Juventus kome je potreban napadač nakon odlaska Iguaina u Milan. Ipak, najbolje uslove kontroverznom Italijanu nudi, verovali ili ne, Parma!

Kako prenosi "Gazzetta dello Sport", Parma je čak spremna da mu ponudi i veću platu nego što ima u Nici. Danijele Fađiano, sportski direktor novog člana Serije A, se sastao sa agentom Minom Rajolom kako bi porazgovarali o potencijalnom transferu Italijana u klub koji će naredne sezone igrati u najjačoj italijanskoj ligi.

U dosadašnjoj karijeri pored Nice, Balotelije je branio boje Liverpula, Milana, Mančester sitija... Prethodne sezone na 38 mečeva za francuski klub postigao je čak 26 golova uz dve asistencije.