DIREKTOR ZVEZDINIH OMLADINACA - Mladenović: Idemo u LŠ!


IZVOR: Republika - 02.06.2018 | 20:53


Direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović istakao je da je veliki uspeh napravljen ove godine, pošto su sve selekcije crveno-belih postali šampioni.

Foto: crvenazvezdafk.com

Mladenović slavi uspehe mladjih selekcija Zvezde

Omladinci su posle velikog preokreta u večitom derbiju protiv Partizana stigli do 4:3 i šampionske titule.

- Ovo smo očekivali na samom početku, sve u svemu napravili smo takav mentalitet u ekipi da i kada se gubi, može da se pobedi. Pokazali smi karakter, onakav kakav i treba da postoji u Zvezdi. Posle 0:3 dobiti bilo koga, a pogotovo Partizan na njegovom terenu 4:3 je nešto što samo fudbal može da režira i zato ćemo u Ligu šampiona - rekao je Mladenović i dodao:

- Zaslužili smo ovo, pogotovo imajući u vidu sve vanfudbalske stvari o kojima se mnogo priča. Istina je da su se one dešavale i prethodne sezone, a ne samo ove. Ali, strpljen-spašen. Mislim da je ovo nešto što je pokazalo da ovi momci veruju u sebe i da su lepa budućnost Zvezde.

I kadeti Crvene zvezde postali su šampioni.

- Kadeti su mogli i ranije da osvoje titulu, ali momci su išli na Evropsko prvenstvo, činili su okosnicu Srbije tamo. Vratili su se, ispali iz ritma igranja subotom. Nije im zameriti, i oni su budućnost Crvene zvezde, ali na kraju su osvojili titulu i nakon današnjeg dana ne možemo ništa da zamerimo. U svim kategorijama smo šampioni i treba da budemo zadovoljni i ponosni - rekao je Mladenović.