JOKAN: Premijer liga najbolja, Mitrović imao veliki uticaj


IZVOR: Republika - 27.05.2018 | 14:23


Menadžer Fulama Slaviša Jokanović ocenio je da je Premijer liga najjača liga sveta, te da je njegov klub zaslužio da u njoj zaigra.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Slaviša Jokanović

Tim Slaviše Jokanovića je na "Vembliju" savladao Aston Vilu sa 1:0 i tako se posle četiri godine vratio u elitni rang engleskog fudbala.

- Znam šta nas čeka. Premijer liga je najbolje i najkompetitivnije takmičenje na svetu. Moramo da budemo pametni i pokažemo ambiciju dostojnu tima koji se u njoj takmiči - kazao je srpski stručnjak i nastavio:

- Vrlo sam zadovoljan onim što sam postigao sa Fulamom. Prve godine se nismo borili za promociju, druge smo gradili tim, a prošle smo propustili šansu. Ova sezona nije počela dobro, ali u januaru smo doveli tri bitna igrača, koja su nam pomogla da se probijemo. Mitrović je imao veliki uticaj na našu igru i rezultate, ali isto tako i Met Target... Zaslužili smo ovo posle svega kroz šta smo prošli proteklih godina. Pokazali smo i kvalitet i želju.

Jokanović je još jednom ostvario veliki uspeh u karijeri, pošto je 2015. godine u Premijer ligu uveo Votford, ali je potom ostao bez posla u klubu.