Crna serija bez kraja bivšeg trenera Partizana!


IZVOR: Pobjeda - 29.04.2018 | 10:17


Stadion "Pod Goricom" kao da je postao začaran za ekipu Budućnosti koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Vladimir Vermezović. Plavo-beli od 6. decembra ne znjau za pobedu na svom stadionu!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vermezoviću baš ne ide na klupi Budućnosti

U prethodnih skoro pet meseci Budućnost je odigrala ukupno osam utakmica pred svojim navijačima. Uglavnom su to bile slabe partije, ali trijumf je izostao i kad je ekipa odigrala nešto bolje. Bod je u poslednjem meču izvukao Grbalj koji je time ispunio primarni cilj, te ostao u igri za Evropu preko prvenstva i Kupa.

Pobedu na najvećoj crnogorskoj areni nema ni trener Vladimir Vermezović čija je ekipa vezala šesti remi na svom terenu ako se gledaju mečevi u šampionatu.

- Mislim da je bila dobra utakmica sa obe strane, s tim što smo mi imali više šansi, a i bolje prilike za gol. Teško vreme smetalo je igračima, ali pokazali smo dosta dobrih stvari. Protivnik se opredelio na kontre i polukontre, ali uspeli smo to da neutrališemo. Bilo je manjih grešaka, naročito iz prekida, što postaje simptomatično. Ipak, ovo je bila naša najkompletnija utakmica. U smislu da nismo bili dobri samo u jednom, već u oba poluvremena - rekao je Vermezović, kormilar podgoričkog tima.