ZIDAN POZIVA NA OPREZ: Setite se samo meča sa Juventusom


IZVOR: Republika - 26.04.2018 | 07:32


Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan pozvao je svoj tim na oprez posle prvog meča polufinala Lige šampiona protiv Bajerna.

Foto: Tanjug/AP

Zidan podsetio na meč sa Juventusom

Real je pobedio u Minhenu 2:1, a praktično se nalazi pred finalom LŠ uoči revanša u Madridu, koji je na programu 1. maja.

- Ništa još nije gotovo. Setite se utakmice protiv Juventusa. U ovom takmičenju ne možete reći da je nešto rešeno posle prvog meča. Mučili smo se na otvaranju utakmice. Nismo uspevali da iznesemo loptu, ali u nastavku smo bili bolji. Nismo imali mnogo loptu u nogama, ali smo je maksimalno dobro skoristili. Nije lako pobediti u Minhenu, to svi znaju. Zato moramo biti srećni s ovim rezultatom, ali moramo i možemo igrati mnogo bolje - rekao je Zidan.

Real je u prvom meču 1/4 finala LŠ u gostima pobedio Juventus 3:0, a torinski klub je u revanšu vodio 3:0 do 90. minuta kada su Madriđani postigli gol iz penala.


On se osvrnuo i na primljeni gol svog tima.

- Ceo tim je pogrešio kod tog gola tako da ne bih krivio Kejlora Navasa. Uostalom, u drugom poluvremenu je imao dve, tri strašne obrane - dodao je trener Reala.

Real je dvostruki evropski šampion.