ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Fudbalski savez je doneo odluku - ON ĆE SUDITI predstojeći duel Večitih rivala!


IZVOR: Vladimir Vorih - 23.04.2024 | 09:49


Još jedan praznik fudbala nas očekuje.

Foto: star sport
ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Fudbalski savez je doneo odluku - ON ĆE SUDITI predstojeći duel Večitih rivala!

Samo četiri dana nakon 173. prvenstvenog duela Crvene zvezde i Partizana, na programu je još jedan duel navedenih rivala, ovoga puta u okviru polufinala Kupa Srbije.

Prethodni meč crveno i crno-belih koji su puleni trenera Vladana Milojevića rešili u svoju korist rezultatom 3:2, izazavao je veliko nezadovoljstvo u Humskoj, a sa crno-bele strane Topčiderskog brda stizale su i informacije da fudbaleri Partizan neće odigrati predstojeći meč.

Prethodni meč bio je poveren sudiji Pavlu Iliću, a Fudbalski savez Srbije je i zvanično doneo odluku o deliocu pravde na predstojećem duelu.

Ovoga puta, meč je poveren Milošu Milanoviću iz Ćuprije.

Miloš Milanović je 2020. godine postao vlasnik značke FIFA. Reč je o rođenom Ćupričaninu koji je fudbalsku karijeru gradio u lokalnom Jedinstvu, a u epicentar interesovanja fudbalske javnosti dospeo je maja 2022. godine kada mu je povereno deljenje pravde na meču finala nacionalnog kup takmičenja u kojem su se takođe sastale ekipe Crvene zvezde i Partizana.

Foto: Starsport

Miloš Milanović će izvesti "večite" na centar "Marakane"

 

Da podsetimo, polufinalni duel crveno i crno-belih na programu je u sredu 24. aprila sa početkom od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić". Pobednik ovog meča u borbi za trofej sastaće se sa boljim iz drugog polufinalnog duela u kojem će se sastati ekipe kragujevačkog Radničkog 1923 i novosadske Vojvodine.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakciija u redovima Partizana na odluku nacionalne krovne fudbalske organizacije, al ise svakako ljubitelji fudbala nadaju još jednom istinskom spektaklu koji će prirediti članovi dva najveća srpska fudbalska kolektiva.

 

BONUS VIDEO: