KAKO DA SE BRANIMO OD ENGLEZA NA EURO? Pogledajte HET TRIK ZA POLUVREME Čelsijevog vunderkinda (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 15.04.2024 | 22:03


Strašan igrač se rađa...

Foto: www.profimedia.rs
KAKO DA SE BRANIMO OD ENGLEZA NA EURO? Pogledajte HET TRIK ZA POLUVREME Čelsijevog vunderkinda (VIDEO)

Mladi fudbaler Čelsija Kol Palmer postao je heroj utakmice protiv Evertona, obarajući tri rekorda i ostavljajući navijače i jednog i drugog kluba u čudu. Ovaj talentovani vezista je za manje od pola sata postigao savršen het-trik protiv "karamela" na Stamford Bridžu.

Prvi gol postigao je već u 13. minutu, kada je uspeo da otme loptu od Džerada Brentvajta i preciznim udarcem levom nogom savladao golmana Džordana Pikforda.

 

Samo pet minuta kasnije, Palmer je postigao drugi gol udarcem glavom, iskoristivši odbijenu loptu posle šuta Mihajla Mudrika.

A onda je u 29. minutu usledio Palmerov najbolji potez. On je presreo loptu daleko van kaznenog prostora, a dok se golman trudio da se vrati na gol, Palmer je brzo lansirao snažan lob desnom nogom, šaljući loptu preko Pikfordove glave pre nego što je završila u mreži.

Ovaj neverovatan uspeh Kola Palmera izazvao je veliku pažnju fudbalske javnosti, a njegovo majstorstvo na terenu će zasigurno biti tema razgovora u danima koji dolaze.

Ovo je tek početak priče o ovom mladom fudbaleru, a s obzirom na njegov talenat, sigurno ćemo još mnogo toga čuti o njemu u budućnosti. 

Nadamo se da do toga neće doći baš na predstojećem Evropskom prvenstvu na kom će se Srbija suprotstaviti velesili Engleskoj. A Palmer čak ni nema nikakvu ulogu u nacionalnom timu na "ostrvu"...

BONUS VIDEO: