MINI DERBI ZA KRAJ SUPERLIGE! PARTIZAN TRI GODINE NIJE SLAVIO NA BANOVOM BRDU! Zvezda ima mnogo lakši posao!


IZVOR: Republika/ O.J. - 14.04.2024 | 09:23


Očekuje nas bogat fudbalski dan.

Foto: star sport
MINI DERBI ZA KRAJ SUPERLIGE! PARTIZAN TRI GODINE NIJE SLAVIO NA BANOVOM BRDU! Zvezda ima mnogo lakši posao!

Fudbalski spektakl u poslednjem kolu Superlige Srbije

Ljubitelji domaćeg fudbala imaju razloga za radovanje jer ih očekuje uzbudljiv fudbalski dan u nedelju. Finalno 30. kolo domaćeg šampionata donosi neizvesne utakmice i mini derbi na Banovom brdu.

Mini derbi na Banovom brdu: Čukarički dočekuje Partizan


Od 19:15 večeras nas očekuje uzbudljiv susret između Čukaričkog i Partizana. Partizan će imati priliku da pokaže svoje fudbalsko umeće protiv domaćeg tima na Banovom brdu gde nije slavio tri godine, a ni pre togda se nije baš proslavljao na istom mestu, te će sigurno biti uzbudljivo videti mogu li da prekinu loš niz.

Foto: Starsport

FK Čukarički


Crvena zvezda brani prednost protiv Železničara
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Železničar iz Pančeva u još jednoj utakmici koja će privući pažnju navijača širom Srbije. Crveno-beli protiv Pančevaca imaju priliku da pokažu svoju dominaciju na terenu i da se još jednom dokažu kao neprikosnoveni tim Superlige, te zadrže +4 u odnosu na večitog rivala.

Derbi u Novom Sadu: Vojvodina protiv TSC-a na "Karađorđu"
Osim večitih rivala, Vojvodina će se suočiti sa TSC-om na svom terenu u Novom Sadu, pružajući navijačima još jedan uzbudljiv fudbalski spektakl. 

Napredak u dobroj prilici da se popne za poziciju
Fudbaleri Napretka, koji su obezbedili plasman u plej-of takmičenja, dočekaće fenjeraša Radnik iz Surdulice i pokušati da se popenju na sedmo mesto, iznad lučanske Mladosti.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO: