MILOJEVIĆ NIJE IMAO ODGOVOR! Evo KOJE pitanje novinara ga je ostavilo u NEDOUMICI!


IZVOR: Republika - 13.04.2024 | 18:05


"Svaku utakmicu pripremamo na isti način", ističe strateg Zvezde pred meč sa Pančevcima.

Foto: Starsport
MILOJEVIĆ NIJE IMAO ODGOVOR! Evo KOJE pitanje novinara ga je ostavilo u NEDOUMICI!

Fudbaleri Crvene zvezde će na stadionu "Rajko Mitić" odigrati utakmicu poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Železničara u nedelju od 17 časova. Povodom ovog meča, oglasio se trener beogradske ekipe, Vladan Milojević.

One je pozvao na oprez protiv fenjeraša, ali i pohvalio stratega protivničkog tima. 

- Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu - rekao je Vladan Milojević. 

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Govorio je strateg i o šefu stručnog štaba Železničara. 

- Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu. 

Istakao je Milojević da su crveno-beli spremni za 30. kolo Superlige Srbije. 

- Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način. 

Pohvalio je Lazara Romanića i istakao da je upoznat sa njegovim kvalitetima. 

- Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gde je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega. 

Gelor Kanga će propustiti poslednje kolo regularnog dela prvenstva. 

- U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su za sada spremni da nastupe. 

Interesovalo je predstavnike medija i da li će se na terenu zajedno naći Žan Filip Kraso i Šerif Endiaje. 

- Ne znam, videćemo - zaključio je Vladan Milojević. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO