TRANSFER KARIJERE NA POMOLU? Rajkovića želi PREMIJERLIGAŠ sa EVROPSKIM TROFEJEM!


IZVOR: Republika - 09.04.2024 | 22:24


Ukoliko su tvrdnje tačne, ovo je prilika koja se ne ispušta.

Foto: Starsport
TRANSFER KARIJERE NA POMOLU? Rajkovića želi PREMIJERLIGAŠ sa EVROPSKIM TROFEJEM!

Pre mesec dana počele su da kruže glasine o mogućem transferu srpskog golmana Predraga Rajkovića u Španiju, ali sada se čini da bi njegova budućnost mogla da bude vezana za Premijer ligu. Vest Hem, klub iz Londona, pokazao je interesovanje za Rajkovića, a detalji o mogućem transferu već su počeli da se otkrivaju.

Vest Hem, klub koji trenutno vodi borbu za plasman u Ligu šampiona, želi da dovede Rajkovića kao pojačanje za svoj tim. Njegove sjajne partije u Majorki nisu promakle skautima engleskih klubova, a sada se čini da bi Srbin mogao da postane deo tima iz Londona.

Uprava Majorka je navodno spremna da proda Rajkovića za cifru od 10.000.000 evra, a ta suma ne bi trebalo da predstavlja problem za Vest Hem. Trener Dejvid Mojes želi da pojača konkurenciju između stativa, a Rajković se čini kao pravi izbor za taj zadatak.

Foto: Starsport

Predrag Rajković


Predrag Rajković, rođen u Negotinu, svoj put ka uspehu započeo je u Jagodini, da bi kasnije prešao u redove Crvene zvezde. Nakon zapaženih nastupa u Zvezdi, Rajković je ostvario unosan transfer u Makabi iz Tel Aviva, gde je privukao pažnju francuskog Remsa. Sada, sa potencijalnim transferom u Premijer ligu, Rajković bi mogao da ostvari najbolji transfer u karijeri.

Rajković je svoj talenat potvrdio i na međunarodnoj sceni, osvojivši zlatnu medalju sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu za omladince 2015. godine u Novom Zelandu. Takođe, nedavno je odbranio penal Ilkaju Gundoganu u meču između Majorke i Barselone, pokazujući svoje veštine i kvalitete na terenu.

Iako su detalji transfera još uvek pod znakom pitanja, čini se da bi Rajkovićeva karijera uskoro mogla da doživi preokret, a njegov potencijalni dolazak u Premijer ligu svakako će privući pažnju ljubitelja fudbala širom sveta. Sačekajmo i vidimo kako će se ova priča razvijati u narednim nedeljama.

BONUS VIDEO