RAMPA ZA DILETU LEOTU: Zabranili joj ulaz u poznati NOĆNI KLUB! Evo šta je razlog!


IZVOR: M. M. - 09.04.2024 | 10:22


Neprijatna situacija za voditeljku i njenog supruga.

Foto: Instagram.com/dilettaleotta
RAMPA ZA DILETU LEOTU: Zabranili joj ulaz u poznati NOĆNI KLUB! Evo šta je razlog!

Najpoznatija svetska fudbalska voditeljka, Dileta Leota, doživela je nedavno veliku neprijatnost.

Naime, ona je sa svojim partnerom Lorisom Karijusom, golmanom engleskog Njukasla, želela da uđe u jedan od najpoznatijih noćnih klubova u Evropi - Berghajn. Međutim, obezbeđenje na ulazu je nije pustilo unutra.

- Bila sam u Berlinu i želela sam da uđem u Berghajn, poznati noćni klub, koji ima strogu kontrolu na ulaznim vratima - prenose italijanski mediji reči atraktivne plavuše.

Leota i Karijus su bili na kratkom odmoru u Berlinu.

- Pojavila sam se na vratima u svom prelepom kaputu i sa širokim osmehom ih pozdravila, ali nikad u životu me nisu tako odbili. Ne postoji službeni dres-kod, ali posetitelji tog kluba uglavnom nose crne autfite - dodala je.

Još uvek nagađa o razlozima zbog kojih je izvisila za žurku.

- Loris je pogrešio, između ostalog, jer me je poslao prvu unutra. Devojke obično imaju više šansi da uđu, ali, kada su me pogledali, nisu me primili - otkrila je Dileta.

Zloglasni Berghajn je, inače, sveti gral berlinskog noćnog života, elektronske muzike i onih koji maštaju o ispunjenju seksualnih fantazija. Popularnosti su doprineli nastupi poznatih muzičara poput Lejdi Gage, ali i tračevi da su odbili ulazak Britni Spirs. Berghajn je na glasu kao klub pred kojim ćete satima čekati u redu za ulazak, ali ni to nije garancija, jer na kraju o tome odlučuju izbacivači. Na internetu se mogu pronaći saveti o tome kako se obući, ponašati u redu, šta nikako ne smete raditi kako biste prošli kroz famozna vrata. Žurka traje od petka uveče do ponedeljka ujutro, dok su u toaletima zabranjena ogledala kako goste ne bi šokirao sopstveni izraz lica.

BONUS VIDEO