ŠOK NA BANOVOM BRDU: Ognjen Vranješ raskinuo ugovor! "Najbolje je ovako, imam privatne razloge"!


IZVOR: M. M. - 03.04.2024 | 14:04


Iskusni defanzivac se oglasio.

Foto: FK Čukarički
ŠOK NA BANOVOM BRDU: Ognjen Vranješ raskinuo ugovor! "Najbolje je ovako, imam privatne razloge"!

Iskusni defanzivac Ognjen Vranješ raskinuo je iznenada ugovor sa Fudbalskim klubom Čukarički, objavio je klub sa Banovog Brda.

Dve strane su se dogovorile o sporazumnom rastanku nakon što je Vranješ ove sezone odigrao 17 mečeva sa "brđane". Inicijalna informacija glasila je da će on okončati bogatu igračku karijeru, ali...

- Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo videti gde će me put odvesti. Još jednom, želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača - poručio je Vranješ i dodao:

- Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga.

Poželeo je sreću bivšem timu u nastavku sezone.

- Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna - naglasio je Vranješ.

On je rođen u Banjaluci 1989. godine, a nastupao je još u timu Borca, za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom, AEK, Anderleht, Šarlroa i Hatajspor. Bio je član reprezentacije BiH za koju je nastupao 38 puta.

BONUS VIDEO