MILOŠ VAZURA O VREĐANJU PREDSEDNIKA: "Takvo ponašanje nije MORALNO i pošteno"! Crno-beli DOBILI MILIONE od DRŽAVE za Evropu!


IZVOR: Republika/ L. M. - 29.03.2024 | 17:26


"Posebnu zahvalnost izražavamo državi", istakao je generalni direktor Partizana

Foto: Starsport
MILOŠ VAZURA O VREĐANJU PREDSEDNIKA: "Takvo ponašanje nije MORALNO i pošteno"! Crno-beli DOBILI MILIONE od DRŽAVE za Evropu!

Posle sinoćnjeg skandiranja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na košarkaškoj utakmici Olimpijakosa i Partizana, te mnogorbrojnih ispada na mečevima fudbalske sekcije kluba, oglasio se generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

On je saopštenjem osudio skandiranje protiv predsednika države Aleksandra Vučića.

- U ime FK Partizan želim da osudim vređanje predsednika Republike Srbije - Aleksandra Vučića.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Uvek smo osuđivali i uvek ćemo osuđivati deo navijača koji to čine, jer to nanosi štetu ugledu i interesima kluba.


Takvo ponašanje nije moralno i pošteno, jer nam Aleksandar Vučić, prethodnih 10 godina nesebično pomaže i pokazuje veliku predusretljivost u rešavanju finansijskih i svih drugih problema, a posebno u delu u kojem omogućava da dobijemo licence za evropska takmičenja, gde predstavljamo Srbiju.

Posebnu zahvalnost izražavamo državi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koja je i ove godine to učinio", stoji u saopštenju FK Partizan -
rekao je Miloš Vazura. 

Crno-belima je inače danas Fudbalski savez Srbije prosledio novac koji im je namenila Vlada Srbije, javlja Žurnal. U kasu Partizana slilo se 3.200.000 evra, što bi trebalo da pokrije veći deo dugovanja, dok za ostatak moraju da se pobrinu čelnici kluba iz Humske 1.

BONUS VIDEO