SRBIJA PONOVO RAZOČARALA: "Orlići" remizirali sa Grčkom!


IZVOR: Republika/ O.J. - 26.03.2024 | 18:16


Šljivić nas spasao poraza.

Foto: fss.rs
SRBIJA PONOVO RAZOČARALA: "Orlići" remizirali sa Grčkom!

Omladinska reprezentacija Srbije završila učešće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće u završnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, nakon remija sa Grčkom od 3:3 u poslednjem kolu. Iako je poraz od Portugala i Danske već označio nemogućnost plasmana na završni turnir, naš tim je uspeo da osvoji samo bod u poslednjoj utakmici.

Vojin Serafimović je postigao vodeći gol za naš tim već u trećem minutu utakmice, dok je Jovan Šljivić duplirao vođstvo u 48. minutu. Međutim, Grčka se uspela vratiti u igru, zahvaljujući dvostrukom strelcu Aleksiju i Kaloskamisu sa bele tačke koji su doneli preokret do 78. minuta. Delovalo je da će naš tim doživeti treći neuspeh, ali je Šljivić ipak uspeo da donese poravnanje rezultata.

Foto: fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije

Danska obezbedila plasman na završni turnir

Plasman na završni turnir iz naše grupe obezbedila je Danska pobedom protiv Portugala rezultatom 2:0. Ovom pobedom, danska omladinska reprezentacija pokazala je svoju snagu i kvalitet, osiguravajući sebi mesto na prestižnom turniru.

Iako je omladinska reprezentacija Srbije završila svoje učešće u kvalifikacijama, ostaje da se istakne povremeno hrabro nastupanje našeg tima i s obzirom na izazove sa kojima su se suočili, ostaje nada da će ova iskustva biti korisna za dalji razvoj naših mladih fudbalera.

BONUS VIDEO: